Fun facts og historien til urprodusenten Omega

Omega er en superstjerne i klokkeuniverset på høyde med merker som Rolex og Tag Heuer. Omega har vært et anerkjent klokkemerke helt siden de ble grunnlagt med god grunn. De har bevist seg som innovative og kreative håndverksmestere igjen og igjen opp gjennom årene, med store oppfinnelser og legendariske modeller som Speedmaster.

Bakgrunn og historie

Omega ble grunnlagt i 1884 av sveitsiske Louis Brandt, som da bare var 23 år gammel. Brandt-slekten drev bedriften helt til de økonomiske etterdønningene fra første verdenskrig førte til at de måtte selge merket til et stort selskap. I 1930 slo de seg sammen med et annet anerkjent klokkemerke, nemlig Tissot, før Omega til slutt ble kjøpt opp av Swatch, som for øvrig også eier merker som Longines, og som i dag anses for å være den største klokkeprodusenten på verdensbasis.

Omega lager i dag både dameklokker og klokker til menn som oppfyller ethvert behov som måtte oppstå. Alt fra kraftige og flashy executive klokker til sirlige og delikate klokker til dame finnes i det varierte sortimentet. De er pålitelige og robuste klokker som gjennomgår grundig testing og kvalitetssikring før de godkjennes til produksjon. En klokke fra Omega er en investering selv kommende generasjoner vil kunne bruke og ha glede av.

Omega Speedmaster

Omega Speedmaster er en helt legendarisk klokkeserie. Den er kjent som en av Omegas mest ikoniske og berømte klokker. Dette armbåndsuret har opplevd mer enn noe menneske: det har vært med på seks turer til månen, det har reddet James Bond ut av flere kniper enn du kan telle på én hånd og brukes jevnlig av ekspedisjonsledere over hele verden og i alle slags omgivelser. Søk på Omega klokker på nett og la deg rive med av de stilige modellene og de ville egenskapene!