Er det mulig å se riktig farge på klokker på nett?

Faktisk er det ikke så åpenbart at fargene du ser på skjermen din er akkurat som fargene du ser i det virkelige liv. Selv om vi nå har moderne teknologi som gjør det mulig å ha realistiske bilder, er det sjelden at det er nøyaktig. Det er viktig å huske når du ser på klokker på nett for å finne den rette klokken for deg.

Klokker på nett vises med bilder og filmer

Når du ser på klokker på nett har du i utgangspunktet to alternativer, bilde og film. Finnes det både bilde og film på dameklokker og andre klokker på nett er det greit. Så kan du sammenligne og se om det ser ut til at klokken ser helt annerledes ut på film.

Ser du at det er forskjell på styrken på fargen når du ser klokken i en film, kan det være lurt å se om det er anmeldelser om det. Det er ganske vanlig at folk snakker om når klokker eller smykker de kjøper på nett har en farge som ikke er det samme i virkeligheten.

Blåtoner kan for eksempel vises dypere i bildet enn de er i virkeligheten. Det plager deg kanskje ikke, men det er klart at det er vel verdt å vite. Er det veldig store forskjeller kan det til og med være at du ønsker å bytte klokken du bestiller.

Spiller fargetonen så stor rolle?

Dette er et spørsmål du må stille deg selv. Noen liker for eksempel ikke når noe er lyseblått hvis det hadde vært en mørkeblå farge eller omvendt. På samme måte kan det være med noe som på bildet så ut som rosa men i virkeligheten var rødt.

Hvis du vet at du er veldig nøyaktig med hvordan du matcher farger og hva du liker, bør du være klar over at klokker på nett ikke alltid vises med eksakt farge. Det er ting som påvirker. Skjermkalibreringen din er én ting og fototeknologien og redigeringen du har brukt er en annen.

Hvis du synes det er viktig å kunne sende tilbake eller bytte dersom det ikke blir riktig, så må du velge en klokkebutikk på nett hvor dette blir mulig. Det kan for eksempel være lov å sende tilbake klokker basert på at du ikke liker fargen men at dette vil koste noe ekstra.

Be om støtte, support vet!

Sist men ikke minst bør du huske at det er mulig å spørre butikkens support dersom bildet på klokken har en fargenyanse som stemmer godt med virkeligheten. De kan se nærmere på saken på telefon eller chat og fortelle om det er store forskjeller eller ikke.

Les om klokker og ur fra Michael Kors her

Michael Kors er et populært amerikansk merke som er kjent for både klær, vesker og ikke minst klokker. I motsetning til mange amerikanske merker har Michael Kors en mer nedtonet og skandinaviskinspirert look.

En klokke fra Michael Kors er både tidløs og trendy, med pene, rene linjer og nydelige farger. De kan brukes både til hverdags og til fest, og dette er en kjapp og enkel måte å gjøre antrekket litt mer pyntet på. En dress ser ikke helt komplett ut uten en flott dressklokke, og alle vet at det fineste tilbehøret til en fluffy ullgenser er en klokke med en fin brun skinnreim. Michael Kors har perfekte klokker uansett anledning!

Designklokker i flere prisklasser

Noe av det beste med Michael Kors er at du får klokker som ser high-end ut til gode priser. Her snakker vi skikkelig kvalitet og gjennomtenkt design. Michael Kors er kanskje mest kjent for sine flotte klokker til dame, men de produserer også nydelige herreklokker.

Klokke fra Michael Kors på nett

Det er enkelt og trygt å kjøpe klokker fra Michael Kors på nett. Hvis du vil sammenligne priser på forskjellige merker, er det et gigantisk utvalg å velge blant. Du kan også sammenligne priser fra forskjellige nettbutikker og kanskje spare en slant. Pass bare på at nettbutikken du handler klokken din hos, er en seriøs aktør, så er du helt trygg.

Klokkenyheter fra Longines med solid og innovativt urverk!

Følg med på siste klokkenyheter fra Longines! Når vi snakker om mekaniske klokker til menn, er det som oftest sveitsiske klokker som er interessant. Longines er en leverandør som har etablert seg på markedet for godt. Helt siden merket ble startet i 1832, har de fokusert på å fornye seg og gi deg det fineste utvalget av designerklokker med den beste produksjonsteknologien tilgjengelig.

Ny teknologi

Prosessindustrien utvikler seg til stadighet, med nye metoder for å redusere antallet urenheter fra metallet. Spesielle legeringer leverer nye mekaniske egenskaper, slik som holdbarhet og styrke, uten at metallet skal være for sprøtt og sprekke. Metallurgi er å finne den perfekte kombinasjonen av materialer, som skal kombineres og smeltes sammen. Dette er det første leddet som må perfeksjoneres for at klokker skal få de aller beste komponentene, og som er mest mulig like, helt ned på atomnivå. Denne industrien revolusjoneres til stadighet, og nye oppskrifter finnes opp. Det resulterer i klokker som er lettere og samtidig sterkere enn deres forgjengere. Longines er med på nyvinning og utvikling innenfor dette feltet også.

Tradisjoner og teknologisk balanse

Selv om mange av prosessene for å få et nøyaktig urverk bruker maskiner for å finpusse komponenter, så er det samtidig fokus på at kvalitetssikringen skal foregå gjennom manuell kontroll av monteringen. COSC-sertifiseringer sørger for kvalitetsstempel for kronografene deres.

Sjekk ut aktuelle klokkemodeller og nyheter fra Longines her!

Les om klokkegiganten TAG Heuer her!

TAG Heuer er en av de virkelig store sveitsiske klokkeprodusentene. Filosofien deres kan oppsummeres med fire ord: prestisje, ytelse, avant-garde-teknologi og pålitelighet. Luksusklokkemerket har bygd opp imperiet sitt med fokuset på executive klokker og både dameklokker og klokker til menn med et sporty, men klassisk uttrykk og avanserte kronograf-komplikasjoner.

Fortsett å lese «Les om klokkegiganten TAG Heuer her!»

Rolex – en legendarisk klokkeprodusent

Rolex SA er en av verdens sterkeste merkevarer og den desidert største produsenten av mekaniske luksusklokker på verdensbasis. Klokker fra Rolex er statussymboler som brukes av alt fra rappere og hollywood-stjerner til forretningsmenn og yrkesdykkere. En klokke fra Rolex er rett og slett blant de ypperste statussymbolene man kan ha. Urmodeller fra Rolex er også blant de hyppigst kopierte produktene i verden, med en enorm sirkulering av falske Rolex-klokker av dårlig kvalitet i omløp.

Fortsett å lese «Rolex – en legendarisk klokkeprodusent»

Alt om luksus-urprodusenten Audemars Piguet

Den sveitsiske klokkeprodusenten Audemars Piguet er en av de eldste urmakerne som lager virkelig eksklusive klokker. De regnes som en av «de tre store» innen eksklusive armbåndsur, sammen med Vacheron Constantin og Patek Philippe. Dette er klokker der hver eneste detalj er nøye gjennomtenkt, de er bygget for hånd og lagd med de fineste materialer. En klokke fra Audemars Piguet er ikke bare en investering du gjør for deg selv, men også for kommende generasjoner i lang tid fremover.

Fortsett å lese «Alt om luksus-urprodusenten Audemars Piguet»