Les om hvordan en klokke reduserer skjermbruken din! Finn klokker og nyheter.

Mange har satt seg som mål i 2020 at de skal begrense tiden de bruker på å se på mobiltelefonen, men det er ikke like lett bestandig. Om du er en av de mange som synes dette er utfordrende, har vi et supert tips til deg: kjøp deg en klokke! Det spiller ingen rolle om det er en gullklokke eller dykkerklokke, Rolex eller Tissot. Det viktigste er at når du skal sjekke hva klokka er, så fisker du ikke opp mobilen, men ser heller bare ned på armbåndsuret ditt, og vips – så har du med én gang unngått å bli dratt å sjekke alle mulige apper. Dette er en veldig enkel måte du kan begrense skjermtiden din på, og nå har det også blitt ekstremt lett å kjøpe klokker på nett – spesielt i kategorien klokker dame.

En annen fordel med en klokke er at den på en og samme tid er både et estetisk og funksjonelt accessoir. Med andre ord er den både en smart og smakfull måte å fullbyrde sin stil på. En eksklusiv klokke vil heve alle antrekk til et høyere nivå. Uansett om det er til hverdags eller fest, vil den på en subtil og elegant måte gjøre at du ser litt mer pyntet ut. Samtidig finnes det også andre, mer ungdommelige klokker som er fullstappet med spennende funksjoner. Garmin-klokker er for eksempel kjent for å være tidlig ute med ny teknologi. Mange av Garmins modeller kommer med avanserte funksjoner som trykkmålere, pulsmålere og kompass i tillegg til at de ser svært stilrene og futuristiske ut. En av disse klokkene vil være et perfekt tilskudd om du går for en mer urban bystil. Er du ofte å finne på treningssenteret, vil denne typen klokke motivere deg til å trene mer intensivt og oftere. Grunnen er at du kontinuerlig kan følge nøye med på din egen hjerterytme, hvor mange skritt du tar om dagen, og ta tiden på deg selv når du utfører ulike øvelser eller er ute og jogger!

Alt i alt vil en klokke hjelpe deg med å begrense skjermtid, gi deg mer gjennomførte antrekk, motivere deg på en hard treningsøkt og sist, men ikke minst så forteller den deg selvfølgelig hvilken tid på døgnet det er! Få mer ut av tiden din, kjøp en klokke!

Tissot klokker på nett, sveitsiske kvalitetsklokker til dame og herre.

Det anerkjente kvalitetsklokkemerket Tissot forener klassisk eleganse og moderne design. Dette gjør at klokkene deres er en varig og sikker investering som ikke vil gå av moten med det første. Bunnsolid sveitsisk kvalitet og både klassisk og moderne design gjør at Tissot har en klokke for alle, uansett hva du leter etter. Enten du vil ha en litt casual klokke med et røft og tøft design med skinnreim, eller om du ser etter en superfeminin sommerklokke til dame. Tissot har utvalget og et tidløst design du vil ha glede av i mange år, kanskje tiår, framover i tid. Kanskje kan den også arves av noen du er glad i?

Tissot tilbyr sveitsiske kvalitetsklokker til en svært fordelaktig pris, så hvis du er ute etter å gjøre et virkelig godt kjøp, så bør du absolutt vurdere en av Tissots ur når du skal velge ny klokke. Du finner selvsagt Tissot-klokker til både dame og herre.

Klokker til dame er som eksklusive smykker!

Klokker til dame er mer populært enn på lenge, og mange damer har klokker som passer til de forskjellige antrekkene i skapet, akkurat som med sko og vesker. Fokuset på en gjennomført stil, både i sosiale medier og i det virkelige liv, har gjort at flere har fått øynene opp for hvor viktig detaljene er.

En riktig dameklokke kan heve et antrekk eller gjøre det røffere, eller du kan bruke en litt røff klokke for å understreke din egen femininitet. Bruk en sporty klokke på trening, en retro klokke til hverdags og en klokke med litt mer glitter til kvelden. Begynn med en enkel hverdagsklokke og utvid samlingen din etter hvert. Én ting er sikkert, og det er at man blir veldig glad i klokkene sine og ofte har dem som følgesvenner livet ut. Klokker til dame er som smykker, og klokker kan selvsagt også være ypperlige gaver.

Fun facts og historien til urprodusenten Omega

Omega er en superstjerne i klokkeuniverset på høyde med merker som Rolex og Tag Heuer. Omega har vært et anerkjent klokkemerke helt siden de ble grunnlagt med god grunn. De har bevist seg som innovative og kreative håndverksmestere igjen og igjen opp gjennom årene, med store oppfinnelser og legendariske modeller som Speedmaster.

Fortsett å lese «Fun facts og historien til urprodusenten Omega»

Invicta – sveitsisk kvalitet til en billig penge

Invicta er en av de mest populære produsentene av klokker til menn og dameklokker i verden. Merkets navn er hentet fra det latinske ordet for uovervinnelig, og de modige og innovative designene deres, som står til den høye kvaliteten, det flotte utseendet og den budsjettvennlige prislappen, har gjort dem til uovervinnelige storaktører innen klokkebransjen.

Fortsett å lese «Invicta – sveitsisk kvalitet til en billig penge»

Les om superpopulære Daniel Wellington her

Daniel Wellington er en nyere klokkeprodusent som har blitt enormt populær. De lager veldig tidløse klokker med unisex-preg og enkle, klassiske uttrykk. Med Daniel Wellingtons store og varierte utvalg av reimer og urkasser kan du mikse og matche fritt og nærmest skreddersy din egen klokke. Dette, kombinert med en prislapp som er overkommelig for de fleste, har gjort merket til et av de hotteste på klokkemotefronten.

Fortsett å lese «Les om superpopulære Daniel Wellington her»