Les om klokkegiganten TAG Heuer her!

TAG Heuer er en av de virkelig store sveitsiske klokkeprodusentene. Filosofien deres kan oppsummeres med fire ord: prestisje, ytelse, avant-garde-teknologi og pålitelighet. Luksusklokkemerket har bygd opp imperiet sitt med fokuset på executive klokker og både dameklokker og klokker til menn med et sporty, men klassisk uttrykk og avanserte kronograf-komplikasjoner.

Bakgrunn og historie

Det som senere skulle bli TAG Heuer ble grunnlagt som Uhrenmanufaktur Heuer AG i 1860 av Edouard Heuer i Saint-Imier i Sveits. I 1985 kjøpte TAG Group opp majoriteten av aksjene i selskapet, og slik ble TAG Heuer som vi kjenner det i dag skapt. Navnet TAG Heuer kombinerer forkortelsen av frasen «Techniques d’Avant Garde» og grunnleggerens etternavn. TAG Heuer har fortsatt hovedkvarter i Sveits, med et ekte urmakerverksted i Cornol hvor de utvikler og lager de mest eksklusive klokker for hånd, og en klokkefabrikk i La Chaux-de-Fonds. Slagordet deres er «Sveitsisk Avant-Garde siden 1860». Edouard Heuer tok ut patent på sin første kronograf i 18812, og i 1887 patenterte han et urverkskomponent som fortsatt blir brukt av store klokkeprodusenter av mekaniske kronografer den dag i dag.

Innovasjoner og nyvinninger

TAG Heuer har siden oppstart vært i bresjen som produsent av luksusklokker og kronografer. I mer enn 150 år har de også ført an når det gjelder nyvinninger og klokkeinnovasjoner. For eksempel har de hele tiden ligget helt i front når det gjelder tidtakingsutstyr, noe deres tette bånd til motorsporten er et tydelig bevis på. TAG Heuer har inngått flere samarbeid med toppidrettsutøvere over hele verden som Cristiano Ronaldo, og til og med norske idrettsstjerner som Therese Johaug.

TAG Heuer på nett

I dag kan du beundre det store utvalget av TAG heuer klokker på nett når enn du føler for det. De finnes i mange prisklasser, så det er bare å velge seg ut en klokke som passer deg og begynne å spare!