Casio klokker, nostalgisk moro med digitalklokke!

Sannsynligvis er det den klokken vi fikk som barn, som vekker flest følelser hos oss, og for noen så var denne klokken av merket Casio. Casio digitalklokke kom som en farsott på åttitallet og var superavansert. I disse nostalgiske tider, hvor vi benker oss foran skjermen for å se serier med tidskoloritt fra åttitallet, som for eksempel «Stranger Things», har denne typen gjenstander, klær og for eksempel kassettspillere kommet på moten igjen.

Hvis du savner din gamle Casio digitalklokke, som du trolig fikk mast deg til i oppveksten, så fortvil ikke! Casio lager fortsatt sine strålende klokker i retrodesign, og nå når du endelig har blitt voksen, kan du kjøpe så mange du vil. Casio-klokker kommer i all verdens farger og design, så det er bare å velge en favoritt!

Panerai kombinerer det beste fra to verdener

Panerai, også kjent som Officine Panerai, er et tradisjonsrikt italiensk luksusklokkemerke. De er kjent for å produsere klokker som kombinerer det beste fra flere verdener: italiensk design, sveitsisk urverk og en forkjærlighet for det maritime. Panerai lager delikate og elegante ur som tilfører klasse og stil til ethvert antrekk og en hvilken som helst anledning. Den italienske produsenten lager både klokker til menn og dameklokker av ekstremt høy kvalitet som man kan ha glede av hele livet.

Fortsett å lese «Panerai kombinerer det beste fra to verdener»

Longines – et urmerke som stadig fornyer seg selv

Longines er en sveitsisk klokkeprodusent med lange tradisjoner. De er særlig kjent for å produsere klokker med fokus på prestasjon og eleganse. Longines har samarbeid med flere idrettslag, og de har blir brukt til tidtaking på idrettsarrangementer, akkurat som konkurrenten Breitling. Her får du et overblikk over historien til det kjente og tradisjonsrike sveitsiske klokkemerket.

Fortsett å lese «Longines – et urmerke som stadig fornyer seg selv»