Les om hvordan en klokke reduserer skjermbruken din! Finn klokker og nyheter.

Mange har satt seg som mål i 2020 at de skal begrense tiden de bruker på å se på mobiltelefonen, men det er ikke like lett bestandig. Om du er en av de mange som synes dette er utfordrende, har vi et supert tips til deg: kjøp deg en klokke! Det spiller ingen rolle om det er en gullklokke eller dykkerklokke, Rolex eller Tissot. Det viktigste er at når du skal sjekke hva klokka er, så fisker du ikke opp mobilen, men ser heller bare ned på armbåndsuret ditt, og vips – så har du med én gang unngått å bli dratt å sjekke alle mulige apper. Dette er en veldig enkel måte du kan begrense skjermtiden din på, og nå har det også blitt ekstremt lett å kjøpe klokker på nett – spesielt i kategorien klokker dame.

En annen fordel med en klokke er at den på en og samme tid er både et estetisk og funksjonelt accessoir. Med andre ord er den både en smart og smakfull måte å fullbyrde sin stil på. En eksklusiv klokke vil heve alle antrekk til et høyere nivå. Uansett om det er til hverdags eller fest, vil den på en subtil og elegant måte gjøre at du ser litt mer pyntet ut. Samtidig finnes det også andre, mer ungdommelige klokker som er fullstappet med spennende funksjoner. Garmin-klokker er for eksempel kjent for å være tidlig ute med ny teknologi. Mange av Garmins modeller kommer med avanserte funksjoner som trykkmålere, pulsmålere og kompass i tillegg til at de ser svært stilrene og futuristiske ut. En av disse klokkene vil være et perfekt tilskudd om du går for en mer urban bystil. Er du ofte å finne på treningssenteret, vil denne typen klokke motivere deg til å trene mer intensivt og oftere. Grunnen er at du kontinuerlig kan følge nøye med på din egen hjerterytme, hvor mange skritt du tar om dagen, og ta tiden på deg selv når du utfører ulike øvelser eller er ute og jogger!

Alt i alt vil en klokke hjelpe deg med å begrense skjermtid, gi deg mer gjennomførte antrekk, motivere deg på en hard treningsøkt og sist, men ikke minst så forteller den deg selvfølgelig hvilken tid på døgnet det er! Få mer ut av tiden din, kjøp en klokke!