Klokkenyheter fra Longines med solid og innovativt urverk!

Følg med på siste klokkenyheter fra Longines! Når vi snakker om mekaniske klokker til menn, er det som oftest sveitsiske klokker som er interessant. Longines er en leverandør som har etablert seg på markedet for godt. Helt siden merket ble startet i 1832, har de fokusert på å fornye seg og gi deg det fineste utvalget av designerklokker med den beste produksjonsteknologien tilgjengelig.

Ny teknologi

Prosessindustrien utvikler seg til stadighet, med nye metoder for å redusere antallet urenheter fra metallet. Spesielle legeringer leverer nye mekaniske egenskaper, slik som holdbarhet og styrke, uten at metallet skal være for sprøtt og sprekke. Metallurgi er å finne den perfekte kombinasjonen av materialer, som skal kombineres og smeltes sammen. Dette er det første leddet som må perfeksjoneres for at klokker skal få de aller beste komponentene, og som er mest mulig like, helt ned på atomnivå. Denne industrien revolusjoneres til stadighet, og nye oppskrifter finnes opp. Det resulterer i klokker som er lettere og samtidig sterkere enn deres forgjengere. Longines er med på nyvinning og utvikling innenfor dette feltet også.

Tradisjoner og teknologisk balanse

Selv om mange av prosessene for å få et nøyaktig urverk bruker maskiner for å finpusse komponenter, så er det samtidig fokus på at kvalitetssikringen skal foregå gjennom manuell kontroll av monteringen. COSC-sertifiseringer sørger for kvalitetsstempel for kronografene deres.

Sjekk ut aktuelle klokkemodeller og nyheter fra Longines her!