Les om superpopulære Daniel Wellington her

Daniel Wellington er en nyere klokkeprodusent som har blitt enormt populær. De lager veldig tidløse klokker med unisex-preg og enkle, klassiske uttrykk. Med Daniel Wellingtons store og varierte utvalg av reimer og urkasser kan du mikse og matche fritt og nærmest skreddersy din egen klokke. Dette, kombinert med en prislapp som er overkommelig for de fleste, har gjort merket til et av de hotteste på klokkemotefronten.

Bakgrunn

Daniel Wellington ble startet opp av svenske Filip Tysander i 2011. Han hadde vært på en reise jorda rundt, og blant annet møtt på en engelskmann ved navn Daniel Wellington, hvis selvsikre fremtoning og enkle, men klassiske stil ga Tysander inspirasjonen til klokkemerket Daniel Wellington. Briten likte blant annet å bruke gamle og klassiske nato-reimer på klokkene sine, og det har Tysander som kjent med stor suksess videreført i urene selskapet hans produserer.

Prisgunstig eleganse

En annen smart idé Tysander hadde med merket Daniel Wellington, var at armbåndsurene deres skulle være tilgjengelige for de aller fleste. Han ville levere et kvalitetsprodukt med særlig fokus på design, til en budsjettvennlig pris. Han ville også lage en klokke som appellerte både som dameklokker og som klokker til menn. Dette har han i alle høyeste grad klart å oppnå. Klokkene er favoritter blant alt fra it-jenter og bloggere til eiendomsmeglere og hipstere. Bruker du nato-reim, er de ekstra fine om sommeren, med det maritime preget som nato-reimen kan gi.

Hvis du er nysgjerrig på dameklokker og herreklokker fra Daniel Wellington, anbefaler vi at du foretar et søk på merkenavnet og klokker på nett. Da får du opp en mengde klokker og reimer som du kan kombinere som du selv ønsker. DW-klokker er også fine gaveidéer!

En kommentar til «Les om superpopulære Daniel Wellington her»

Det er stengt for kommentarer.